Home - Uncategorized - A 10 Leggyakoribb Hajápolási Mítoszok, Hogy El Kell Kerülni

A 10 Leggyakoribb Hajápolási Mítoszok, Hogy El Kell Kerülni

Posted on július 8, 2019 in Uncategorized

A haj a személyiségünk legfontosabb részének számít, és nem csoda, hogy mindig egy plusz mérföldet gyalogolunk, hogy gyönyörűvé és gyönyörűvé varázsoljuk magunkat. Gyönyörű haj lehet, hogy a teljes személyiség néz ki, bár van egy átlagos megjelenés. A sok fontos kapcsolódó haj, ez soha nem elég, hogy költeni egy csomó pénzt, időt a karbantartás.

Ősidők óta, a modern idők, az emberek, a férfiak, a nők, mindig ügyelnek arra, hogy a haj néz ki, gyönyörű minden szempontból. Több mint ezer tipp és javaslat van szövetkezett a haj karbantartásával, és mi, emberek, hiszünk bennük, és még el is kezdjük alkalmazni őket, de sokuknak káros hatása van a hajunkra. Ma megtesszük a kezdeményezést, és megpróbáljuk bemutatni az igazságot a 10 hajápolási https://www.icde2010.org/hu/ mítosz mögött, és örökre megtörni azt.

1. Vágása a haj gyakran teszi, hogy gyorsabban nő

Ez a leggyakoribb mítosz kapcsolódik a hajápoláshoz, és az emberek gyakran elhiszik ezt a dolgot. De, amikor majd gondolkodni gyakorlatilag, akkor rájössz, hogy ennek semmi köze a növekedés a haj gyorsabb. A haj a fejbőrödről nő, nem a végéről, és amikor levágod a hajad, nem gyorsabban nő, hanem minden alkalommal rövidebbé teszed. Az egyetlen igazi tény, ami a hajvágással kapcsolatos, az az, hogy segít megszabadulni a töredezett végektől, és hogy a fürtök egészségesebbnek tűnjenek.

  1. Egy ősz haj letépése többet

Ez megint az egyik leggyakoribb mítoszok, amelyek kapcsolódnak a hajápolás. Ezt valószínűleg az öregasszony terjesztette, és a legrosszabb, hogy az emberek elhiszik. Ha szüreteled az ősz hajadat, akkor ez semmiképpen nem fog még őszebb hajat növeszteni, és az egyetlen dolog, amit tenni fog, hogy a hajad gyengébb és irritált lesz.

  1. Fésüld meg a hajad fentről lefelé

Ezt biztos sokszor és szinte mindenkitől hallottad, de hidd el, ez nem igaz. Fésülködés a legjobb és az egyetlen módja annak, hogy kibogozd a hajad, de fésülni fentről lefelé nem a helyes út. A legjobb módja annak, hogy fésülje meg a haját, és elkerülje a túl sok törések a haj, elkezd fésülködni a haját a közepén elosztásával.

  1. Javítás A Töredezett Vége

Gyakran látott reklámok, ahol a termék azt állítja, hogy meg tudja javítani a töredezett véget, de az igazság az, hogy semmi sem tudja megjavítani a töredezett véget, mert ők a halott haj. Ha látott egy holttestet, aki visszakapja az életét, akkor megbízhat egy olyan termékben, ami a haját javítja.

  1. Olajozva tartod a hajad még sokáig.

Szóval anyukád mindig nyomást gyakorol rád, hogy gyakran olajozd be a hajad, és hosszabb ideig, aztán mutasd meg neki ezt. A funkció az olaj, hogy hidratálja a haj vagy a fejbőr, és akkor is, ha olajozza a haját előtt 20 perc sampon a haj, ez elég. Ehhez hozzáadva az olaj mennyiségét, hogy semmi köze az egészségre a haj, a fejbőr és a haj elnyeli csak annyi olaj, amire szüksége van, pihenés mossuk le, ha mossa a haját.

6. Száraz fejbőr eredmények korpásodás

Ez a leggyakoribb mítosz, amit a legtöbben hiszünk. Száraz fejbőr eredmények korpásodás, de az igazság szinte káros. A száraz fejbőr semmi köze korpásodás meglehetősen olajos fejbőr hajlamosabb korpásodás. Legközelebb, ha ilyen tényeket hallasz, ne hidd el!

  1. Sampon az oka a hajhullás

Itt az ideje, hogy ne a sampont hibáztasd, amiért lehullott a hajad. A sampon segít megtisztítani a szennyeződést a fejbőrödtől és a hajadtól, és nem teszi gyengévé vagy erőssé a hajad. Amikor zuhanyozol, a nedves haj gyengül magától, és amikor összenyomod a hajad, hogy elterjeszd a sampont, a gyenge hajadat kitépik a fejbőrödből. Szóval Ne higgy, vagy hibáztass bármilyen márkát a hajhullásért!

  1. Balzsam nem készült az olajos haj

Ezt több mint száz alkalommal hallották különböző emberektől, de nincs benne igazság, és egy mítosz, annak ellenére, hogy elkezd működni, néha mítosz marad. Amikor a haj olajos, ez azért van, mert több sebum, mint szükséges, és kondicionáló nincs szerepe benne. Ha a hajad olajos, és még mindig azt szeretné, hogy kondicionálni a hajad bármilyen okból, menj vele!

  1. Kösd meg a hajad és szabadulj meg a hajtól.

Te is hallottad ezt sok alkalommal, amikor az emberek kap, hogy a haj a válladon, vagy ruhát. De az igazság valami más. Ha megkötöd a hajad, az csak segít elrejteni a korpádat, és ez egyáltalán nem oldja meg a problémát. Számos oka van annak, hogy korpásodás, és vannak jobb és hatékony módja annak, hogy kezelni, de a haj megkötése.

  1. Fésüld meg a hajad 100-szor egy nap

Ez a legnagyobb hazugság az összes fenti mítoszok. Ha jobban fésülöd a hajad, mint amennyire szüksége van, hajhullást okozol azzal, hogy nagy nyomást helyezel a fejbőrödre és a hajadra. A fogmosás nem tesz jót a hajadnak, inkább gyengíti, és még több hajhullást okoz. Szóval Ne higgy benne, hanem hajtsd végre!

Egy áttekintés a hajátültetés & a férfi minta kopaszság

Okuda, egy japán bőrgyógyász, 1939-ben végzett az első hajátültetés férfi minta kopaszság. Sajnos a háborúban halt meg, és a munkáját, amit egy japán lapban publikáltak, figyelmen kívül hagyták, és 1970-ig egy német orvos fedezte fel. Eközben Norman Orentreich, egy New York-i bőrgyógyász, függetlenül és teljesen véletlenül, miközben tanulmányozta a különböző bőrbetegségek egyik testrészéről a másikra való átvitelét, megállapította, hogy a hajviselő graftokat lehet használni a férfi minta kopaszság kezelésére. Munkája 1958-ban jelent meg, és azóta a hajbeültetés lett a legáltalánosabb kozmetikai sebészeti eljárás férfiakon.

A férfi minta kopaszság elve

Férfi minta kopaszság okozta kölcsönhatás három tényező: (1) genetikai hajlam (öröklődés), (2) férfi hormonok (tesztoszteron), és (3) idő vagy életkor. Mindhárom tényezőnek jelen kell lennie. Nők nem alakul ki férfi minta kopaszság, mert nincs elég tesztoszteron. Eunuchok kasztrált prepubertally is hiányzik a tesztoszteron, így nem lesz kopasz. Azonban, ha egy genetikailag hajlamos nő vagy genetikailag hajlamos eunuch ad tesztoszteron később az életben, ugyanolyan fokú kopaszság, hogy a személy lett volna, ha ő egy normális férfi gyorsan alakul ki, néhány hónapon belül.

Idő vagy életkor nyilvánvalóan tényező, mert kopaszság növekszik az életkor a normális férfiak. A genetikai kulcs látszólag a hajhagymában van, és semmi köze a vérhez vagy az idegrendszerhez. Következésképpen, a hajhagymák a fejbőr tetején egy genetikailag hajlamos hímben ki fognak hullani, függetlenül attól, hogy hol vannak, mindaddig, amíg ugyanazon a személyen vannak, és megfelelő vérellátással rendelkeznek. A tény vagy elv az, ami lehetővé teszi a hajátültetési eljárás.

Hajbeültetés

Hajátültetés egyszerűen transzplantáció hajviselő bőrt oldalról a fejbőr kopasz vagy kopaszodó területek tetején. Ezek a graftok a hajukkal túlélik, növekednek, és ugyanolyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint a régi helyükön.

Orvosi kezelés a férfi minta kopaszság nemrég kapott egy csomó figyelmet, mert néhány magas vérnyomás gyógyszereket találtak, hogy tartalmaz néhány anti-férfi hormon vagy anti-tesztoszteron hatások. A jelenlegi kutatás próbál kifejleszteni egy gyógyszert, amely blokkolja a tesztoszteron hatását a hajhagymák, anélkül, hogy más jótékony férfiasító tulajdonságait.

Az eljáráshoz szükséges idő

A hajbeültetés többlépcsős eljárás. Általában négy külön ülés, hogy elég haj a területen a jó lefedettség. Néhány beteg lesz szükség több ülés, néhány lesz kevesebb. Kritikus területek, mint például a hajvonal, szükség lehet annyi, mint hat vagy hét ülés, hogy egy vastag, természetes megjelenésű hajvonal. Másrészről, a könnyen elrejthető területek csak egy oltást igényelhetnek.

Az első két ülés egy területen lehet olyan közel, mint egy hónap különbséggel, de a későbbi ülések kell elválasztani legalább három hónappal. Ez lehetővé teszi, hogy a haj nő a munkamenetek között, így a graftok is hatékonyabban használható. Ezen kívül, miután a haj növekszik csökkenti a korábban elhelyezett graftok kivágásának kockázatát.

A tényleges gyakorlatban, mert olyan sok tényező érintett, nehéz, hogy a beteg pontos becslése a befejezéshez szükséges idő. Részletes magyarázat, csak arra szolgál, hogy összezavarja a beteget. Általában az a legjobb, ha a vitát a lehető legegyszerűbben tartjuk. Csak azt tanácsolja a betegnek, hogy ez egy többlépcsős eljárás, amely bizonyos követelményeket támaszt a szekvencia és a gyakoriság tekintetében, és általában körülbelül egy évig tart a Befejezés.

Az eljárás költsége

Az eljárás költségét meg kell vitatni a beteggel. A díj általában a graftonkénti költségen alapul. Egyes sebészek Az egyes kezelésekhez szükséges időben állapítják meg díjaikat, a szükséges graftok valószínű száma alapján.

Mivel a hajbeültetés egy kozmetikai eljárás, a legtöbb sebész elvárják a fizetés előre, vagy a műtét időpontjában.

Figyelmeztetések

Mivel olyan sok változó van, lehetetlen megjósolni a végeredményt. Minden beteg kell adni egy reális ötlet, hogy mire számíthat. Könnyű túlértékelni a műtét fiatal kopaszodó férfiak, akik megfigyelhető a hajhullás. Ha túlbuzgóak, és a vizsgálat azt mutatja, hogy elhanyagolható eredményük lehet, ismételten figyelmeztetni kell őket, hogy a haj vékony lesz, és esetleg tűzött nem fog természetesnek látszani, és gondos stílusra lesz szükség.

Ha a beteg a műtét előtt rájön erre, és nem vár csodákat, sokkal inkább kielégülnek. Ha túl sokat várnak, még jó eredménnyel sem lesznek elégedettek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.